Hoe te bestellen?

Deze website heeft geen digitaal winkelwagentje, waar je een bulkproduct inlaadt. We leveren alle producten handmatig en op maat. Elke afnemer is voor ons speciaal.

 

HEB JE VAKER BIJ ONS BESTELD?

Geef op het contactformulier aan welk arrangement je wilt en maak het bedrag, meestal € 93,95, over op bankrekeningnummer: NL39 SNSB 0958 7589 99 t.n.v. Prevoices. Dat was het.
 
Meestal een paar uur later, of de volgende dag, heb je de MP3’s en digitale bestanden in je mailbox. Het CD-pakje komt 2 tot 4 dagen later per post. Veel simpeler kan het niet.

 

IS HET DE EERSTE KEER?

– Via het contactformulier geef je aan welk nummer(s) je wilt bestellen. Je geeft ook aan welk (soort) koor je bent. Een link naar je website is handig. En uiteraard het afleveradres, mailadres en telefoonnummer van de contactpersoon van je zanggroep. Geef ook aan of je koor gewend is met MP3’s (stempartijen) en CD’s (orkesttrack) te werken, of dat jullie daarop gaan overschakelen. Dan krijg je wat extra tips en tricks mee.

– Per mail krijg je de eerste keer een rekening met verzoek het benodigde bedrag over te maken op bankrekeningnummer: NL39 SNSB 0958 7589 99 t.n.v. Prevoices. Bij de normale MP3-methode is dat een bedrag van € 90,- per nummer + € 3,95 verzendkosten CD.

– Na ontvangst van de betaling worden de digitale bestanden (stempartij-MP3’s, Midi, Docs, toelichting) meestal nog dezelfde of de volgende dag verstuurd. Het duurt meestal nog 2 tot 4 dagen voordat de Master-CD bij je in de brievenbus valt.

 

Reageren is niet mogelijk

  • Uitgelichte koorarrangementen