Wat doen wij

Kort gezegd: wij maken koorarrangementen van het hoogste kwaliteitsniveau, die echt voorgezongen en ingespeeld zijn.

We maken arrangementen van mooie nummers voor zanggroepen en koren, we spelen de orkestband in en we zingen de meerstemmige zangpartijen stuk voor stuk met 10 tot 15 mensen voor. Dat gebeurt heel uitgekiend en vakkundig. Onze aanpak en vooral de kwaliteit ervan is uniek.

We leveren een arrangement als MP3 via internet, en om de kwaliteit ook nog eens extra op CD via de post. Als MP3 krijg je de (meestal vijf) apart voorgezongen stempartijtracks, het ‘totaalplaatje’ met orkestbegeleiding, maar ook de totale koorzang a capella. Naar wens worden op maat extra bestanden, zoals midifiles, pianobegeleiding, directietoelichting, etc toegezonden.

Voor de koorleiding, dirigent of songcoach is er daarnaast de speciale Master-CD. Behalve de hiervoor genoemde audiobestanden bevat die een hele goede kale orkesttrack, vaak in meer versies of stijlen, en een repetitietrack.

Voor de goede orde, wij leveren geen papieren bladmuziek. Een kwestie van principe. Maar de koorzangpartijen kun je als midi-files krijgen. Zit bij de prijs in. Wil je dus toch van bladmuziek (laten) zingen, dan kun je dat eenvoudig omzetten in notenschrift, partituren, enzovoort. De handleiding krijg je erbij.

 

 

Onze koorarrangementen kun je beluisteren op de koorarrangementen pagina. Uitleg over hoe de toegepaste oefenmethode werkt vind je op de oefenmethode pagina. En bestellen kun je via de contact & bestelpagina.

We kunnen als je dat wilt meer voor je koor of voor jou als zanger betekenen. Denk aan workshops, solistoefeningen en masterclasses. Ook kunnen we raad geven over de bestuurlijke organisatie van je groep, het organiseren van studiedagen, of over juridische zaken. Zie de “meer” pagina.

 

Wie zijn wij?

Historie

 

 

Reageren is niet mogelijk

  • Uitgelichte koorarrangementen