Wie zijn wij?

We zijn een los-vaste groep van ongeveer 20 zangers/musici, ervaren in het zingen in koren en zanggroepen. Sommigen van ons zijn ook dirigent, arrangeur, coach, instrumentalist, geluidstechneut, lesgever, enzovoort. Onze gezichten zie je in sommige filmpjes en foto’s en onze stemmen hoor je in de voorgezongen arrangementen. We zijn zangvrienden, die elkaar al vele jaren kennen uit het korenveld.

Wij vinden zingen vooral een kwestie van samen doen, luisteren en ervan genieten. We weten dat het leren van een nieuw lied het snelst gaat door te luisteren en mee te doen. Het instuderen vanaf notenschrift is voor het snel bereiken van hoge kwaliteit vaak een onnodige drempel.

Vanuit die gedachte richten we ons speciaal op het zo goed mogelijk inzingen van koorarrangementen. Je hoort direct wat en vooral hoe je moet zingen en hoe het samen klinkt. Niet alleen leer je zo een nummer veel sneller, je kunt meteen aan de slag met “hogere koordoelen” als uitbalanceren, koorklank, zangtechniek, expressie, en als je wilt ook aan presentatie, choreografie, aankleding en dans.

Prevoices zingt

Meestal werken we met 10 tot 15 mensen aan de productie van één bepaald nummer.

Lees hieronder meer over het ontstaan.

Historie

De mensen van Prevoices wonen ver verspreid in de regio. Daardoor kan Prevoices binnen een groot geografisch gebied in contact met je komen voor een afspraak op locatie.

Contact opnemen met of bestellen bij Prevoices

Prevoices - bedrijfsnaam Prevoices (KvK nummer 08167772)
Prevoices - adres Adres: Groenendael 180, 8271 EK IJsselmuiden
Prevoices - email E-mail: info@prevoices.nl
Prevoices - telefoon Telefoon: 038 33 20 150

bankrekeningnummer: NL44 SNSB 8845 7716 79  t.n.v.  A.C. Jansma

Reageren is niet mogelijk

  • Uitgelichte koorarrangementen