Mary did you know

 

Een indrukwekkend, melodieus duet voor twee solisten met koor op de achtergrond.  Bij uitstek geschikt in de kersttijd. Deze versie van het nummer Mary did you know heeft momenten van kleinheid en intimiteit, maar evengoed ook van grootsheid en massaliteit.

Mary did you know  is sinds de eerste geluidsregistratie in 1991 één van de grote kerstklassiekers geworden. Het is door talloze artiesten in hun kerstrepertoire opgenomen. Deze Prevoices-uitvoering is nu eens niet voor volledig koor, maar een duet, ingezongen door de prevoiceszangers Jeannette Stam en Wim Vliek met harmonieuze backvocals. 

Dit lied is een overdenking of Maria wist wat voor impact haar baby op de wereld zou hebben.  Een mooie muzikale overpeinzing in de dagen rondom Kerst, uitstekend voor een uitvoering in een kerk of een klankrijke zaal.  Het arrangement zit zo in elkaar dat het vrij eenvoudig live te brengen is. Het kan naar eigen smaak worden geïnterpreteerd met je eigen sound en muzikale inventiviteit.

Jeannette en Wim

 

Beluister het nummer.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Uitgelichte koorarrangementen