The Family Tree

Now as we say goodbye
To one of our own
We may be lonely
But we’re not alone

 

De tekst van dit nummer gaat over het verlies van een persoon uit de familie en over de kracht die de familie bijeen houdt, omdat de stamboom (family tree) zal blijven groeien, ook al vallen er takken uit.

The Family Tree van Venice is een afscheidslied met troostende woorden. Wellicht herken je het lied nog, omdat het een grote hit was in 1999 in de Verenigde staten en Europa. Of misschien heb je het eens gehoord bij een uitvaart of afscheid van een dierbare.

Prevoices heeft haar best gedaan het intieme karakter van dit nummer te behouden. En toch is het tevens gelukt dit prachtige nummer ook volheid en diepte te geven met het speciale welbekende prevoices-soundje.

Eigenlijk is het een dubbel arrangement. De twee gedeelten staan dan ook in verschillende toonsoorten, elk met een eigen karakter. Het tweede gedeelte mag wat voller en sterker gezongen worden. Er is desgewenst ook een versie met eenvoudiger begeleiding beschikbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Uitgelichte koorarrangementen