De website van Prevoices weer bijgewerkt!

Kom weer eens kijken op de website van Prevoices! Die is bijgewerkt.

Dat was ook wel weer tijd, want de website was al een tijdje niet meer goed onderhouden. Dit keer hebben we weer hoog ingezet. Er is een zoekmachientje bij geplaatst en de tekstinformatie is weer puntiger, zonder al te popi te worden.  We vonden het niet meer nodig om mensen ervan te overtuigen dat voorgezongen koorarrangementen beter en sneller werken dan bladmuziek-arrangementen. Dat is inmiddels gewoon een feit. De website is volledig responsive en beter te gebruiken op mobieltje, desktop, laptop, tablet en telefoon. Er zijn verbeterde mogelijkheden voor interactieve communicatie en feedback van bezoekers, zonder dat de site een social medium wordt. Er gaat veel aan data via de website, geluid en beeld is immers een zware toepassing, dus snelle en betrouwbare internetverbinding is voor de bezoeker een kritische factor. De focus is weer iets verlegd zonder de kern en doelstelling van Prevoices geweld aan te doen. Op deze pagina kun je bijvoorbeeld lezen wat Prevoices doet.

Ook bevat de website nu meer media-content. Omdat Prevoices vooral draait om arrangementen, is de toegang gestroomlijnd. Regelmatig wordt er nieuwe inhoud toegevoegd, zowel in de vorm van arrangementen als van posts zoals deze. Apart kun je luisteren naar een voorbeeldnummer waarin je alle zangpartijen los hoort. Dit ter illustratie van de oefenmethode van Prevoices.

We hebben niet alleen een website, maar zijn ook te vinden op social media en Youtube. Voorlopig zullen we daar nog niet alle kaarten op zetten. Maar aarzel niet om ook eens daar een kijkje te nemen. zijn te  vinden op een pagina op Facebook, een kanaal op YouTube, playlists op SoundCloud en een bord op Pinterest.
De nieuwe website van Prevoices
Prevoices wenst iedereen veel genoegen op prevoices.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Uitgelichte koorarrangementen