Zangworkshops

Je zult er versteld van staan hoe veel extra een groep zangers in de mars blijkt te hebben met wat gerichte tips en trucs. Vanuit Prevoices worden soms zangworkshops gegeven. Prevoices kan dit individueel of met een aantal van ons doen, afhankelijk van wat je wilt.

Tijdens een zangshop wordt er flink gezongen. Er passeren allerlei ‘koorsounds’ en songbenaderingen. Onze algemene aanpak voor koren is gericht op massiviteit, harmonie en ‘vette’ koorklankvorming, maar evengoed op het overbrengen van gevoel en subtiliteit. Op het individuele niveau behandelen we onconventionele zangtechnieken en bijzonder stemgebruik. Ook komt de groepsritmiek, drive/uitstraling en saamhorigheid aan de orde.

Het beoogde effect is enthousiasmering, kwaliteitsstimulering en samenbinding van de groep. Je krijgt er extra energie van. Het werkt nog beter als je het combineert met de aanschaf van koorarrangementen van Prevoices.

Dus: doe eens wat extra met je groep! Haal een zangshop op  maat binnen tijdens een repetitie of een studiedag. Neem eens contact op via de contactpagina.

Zangworkshop door Prevoices

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *