Wie zijn wij?

We zijn een los-vaste groep van ongeveer 20 zangers, ervaren in het musiceren en zingen in koren en zanggroepen. Sommigen van ons zijn ook dirigent, arrangeur, coach, musicus, geluidstechneut, lesgever, enzovoort. Onze gezichten zie je in sommige filmpjes en foto’s en onze stemmen hoor je in de voorgezongen arrangementen die op deze site staan. We zijn zangvrienden, die elkaar al jaren kennen uit het korenveld.

Wij vinden zingen vooral een kwestie van samen doen, luisteren en ervan genieten. We weten dat het leren van een nieuw lied het snelst gaat met luisteren en nadoen. Het instuderen vanaf notenschrift is voor de het bereiken van kwaliteit vaak een onnodige drempel.

Vanuit die gedachte richten we ons speciaal op het zo goed mogelijk inzingen van koorarrangementen, zodat je direct hoort wat en hoe je moet zingen en hoe het samen klinkt. Niet alleen leer je zo een nummer veel sneller, je kunt meteen werken aan zaken als uitbalanceren, koorklank, zangtechniek, expressie, en als je wilt ook aan presentatie, choreografie, aankleding en dans.

Prevoices zingt

Meestal werken we met 10 tot 15 mensen aan de productie van een bepaald nummer.

Lees hieronder meer.

Wat doen wij?

Historie

De mensen van Prevoices wonen ver verspreid in de regio. Daardoor kan Prevoices binnen een groot geografisch gebied in contact met je komen voor een afspraak op locatie.

Contact opnemen met of bestellen bij Prevoices

Prevoices - bedrijfsnaam Prevoices (KvK nummer 08167772)
Prevoices - adres Adres: Groenendael 180, 8271 EK IJsselmuiden
Prevoices - email E-mail: info@prevoices.nl
Prevoices - telefoon Telefoon: 038 33 20 150

bankrekeningnummer: NL39 SNSB 0958 7589 99 t.n.v. Prevoices

Reageren is niet mogelijk

  • Uitgelichte koorarrangementen