Wie zijn wij?

Wij zijn een los-vaste groep van ongeveer 20 zangers, musici, dirigenten, arrangeurs en geluidstechnici. Onze gezichten zie je in sommige filmpjes en foto’s, en onze stemmen hoor je in de arrangementen die op deze site staan. We zijn zangvrienden die elkaar al jaren kennen uit het korenveld.

We menen dat de meeste koorzangers wat betreft het zingen auditief ingesteld zijn. Een nieuw lied aanleren begint met luisteren en nadoen. Voor de meeste koorzangers is het lezen (van notenschrift) een overtollige exercitie, zo is onze ervaring en opvatting. Het werkt belemmerend om snel tot een optimaal resultaat te komen. Sla die stap over!

Vanuit die visie richten we ons speciaal op het zo goed mogelijk inzingen van koorarrangementen, zodat je direct hoort wat je moet zingen en hoe het samen klinkt. Niet alleen leer je daardoor een nummer veel sneller, je krijgt er een heel ander en veel beter koor door.

Met koorarrangementen van Prevoices open je namelijk nieuwe mogelijkheden. Geen repetitietijd meer besteden aan het voordoen en nazingen van stempartijen, maar vanaf het eerste uur werken aan andere zaken als uitbalanceren, koorsound, zangtechniek, expressie, en misschien ook aan choreografie, aankleding, theaterspel en dans.

Prevoices zingt

Meestal werken we met 10 tot 15 mensen aan de productie van een bepaald nummer.

Lees hieronder meer.

Wat doen wij?

Wat kun je met Prevoices?

Waarom werken met Prevoices?

Oorsprong

De mensen van Prevoices wonen ver verspreid in de regio. Daardoor kan Prevoices binnen een groot geografisch gebied in contact met je komen voor een afspraak op locatie.

Contact opnemen met of bestellen bij Prevoices

Prevoices - bedrijfsnaam Prevoices (KvK nummer 08167772)
Prevoices - adres Adres: Groenendael 180, 8271 EK IJsselmuiden
Prevoices - email E-mail: info@prevoices.nl
Prevoices - telefoon Telefoon: 038 33 20 150

bankrekeningnummer: NL39 SNSB 0958 7589 99 t.n.v. Prevoices

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *