Wat doen wij

Kort gezegd: wij leveren voorgezongen koorarrangementen.

We maken arrangementen van mooie nummers voor zanggroepen en koren, we spelen de orkestband in en we zingen de meerstemmige zangpartijen stuk voor stuk voor. Dat gebeurt heel uitgekiend en vakkundig. Onze aanpak en de kwaliteit ervan is uniek.

Ons werk wordt via MP3, CD en/of Midi-bestand toegestuurd. Van elke stemgroep krijg je een apart voorgezongen zangpartij, maar je krijgt natuurlijk ook het ‘totaalplaatje’, zowel met orkestbegeleiding als de totaalzang a capella. Voor de koorleiding, dirigent of songcoach is er een speciale Master-CD met een hele goede orkesttrack, soms in meer versies, een repetitietrack en aanvullende bestanden op maat, zoals midifiles, directietoelichting, etc.

Voor de goede orde, wij leveren geen papieren bladmuziek. Maar de zangpartijen, en ook de begeleidingspartijen, kun je als midi-bestand krijgen. Zit bij de prijs in. Wil je toch van bladmuziek (laten) zingen, dan kun je dat eenvoudig omzetten in notenschrift, partituren, enzovoort.

Onze koorarrangementen kun je beluisteren op de koorarrangementen pagina. Uitleg over hoe de Prevoices-oefenmethode werkt vind je op de oefenmethode pagina. En bestellen kun je via de contact & bestelpagina.

We kunnen als je dat wilt meer voor je koor of voor jou als zanger betekenen. Denk aan workshops, solistoefeningen en masterclasses. Ook kunnen we raad geven over de bestuurlijke organisatie van je groep, het organiseren van studiedagen, of over juridische zaken. Zie de “meer” pagina.

 

Wie zijn wij?

Historie

 

 

Reageren is niet mogelijk

  • Uitgelichte koorarrangementen