Wat maken we?

Kort gezegd: wij maken arrangementen van mooie nummers voor koren, spelen de orkestband in en we zingen de meerstemmige zangpartijen stuk voor stuk voor. Dat gebeurt heel uitgekiend en vakkundig. Er zit veel werk in, maar het resultaat is er ook naar. Onze aanpak en kwaliteit is uniek.

Het resultaat van ons werk wordt op MP3, CD, PDF en/of Midi-bestand toegestuurd. Je krijgt van elke stemgroep de apart voorgezongen zangpartij. Ook krijgt je er meteen een hele goede orkesttrack bij en natuurlijk het “totaalplaatje”, zowel a capella als met orkest. Voor de koorleider, dirigent of songcoach is er een speciale Master-CD en onder meer een directietoelichting, een repetitetrack en aanvullende bestanden naar wens.

Voor de goede orde, wij werken niet (meer) met papieren bladmuziek. De stempartijen (en ook de begeleidingspartijen) staan echter in midi-bestanden, die je bij je bestelling kunt krijgen. Wil je echt van bladmuziek (laten) zingen, dan kun je die, met wat handigheid, naar eigen wens omzetten in notenschrift, partituren, enz. Sommige dirigenten werken toch graag met een pdf van alleen de 5 zangpartijen.

Onze voorgezongen koorarrangementen kun je beluisteren op de koorarrangementen pagina. Een uitgebreide uitleg over hoe de Prevoices-oefenmethode werkt vind je op de oefenmethode pagina. En bestellen kun je via de contact & bestelpagina.

We kunnen desgewenst meer voor je koor of voor jou als zanger betekenen. Denk aan workshops, solistoefeningen en masterclasses. Ook kunnen we raad geven over de bestuurlijke organisatie van je groep, het oprichten van een koor, het organiseren van studiedagen, of over juridische zaken. Meer informatie is te vinden op de meer diensten pagina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *