Kosten

Afhankelijk van de werkwijze van je koor of zanggroep kun je een nummer volgens twee methodes bestellen.

– de MP3-methode: Per mail krijg je de stempartij-MP3’s, een toelichtingsbestand en de gevraagde midi-files. (Van midi-files kun je zelf bijvoorbeeld een dirigentpartituur, bladmuziek voor koorleden en begeleiding maken.) Voor de koorleiding krijg je 1 Mastermix-CD en 1 Zangoefen-CD. Dat kost totaal € 90,- per nummer + € 6,95 aan verzendkosten.

óf

– de CD-methode: Je krijgt 1 Mastermix-CD á € 70,-, en zoveel Zangoefen-CD’s als er koorleden zijn á € 3,95 per stuk. Daar komt nog € 6,95 bij aan verzendkosten. (Sommigen kennen dit als de Singergy-methode.)

De MP3-methode gaat er van uit dat de zangers hun stempartij-MP3 (+ totaalmix + a capellazangmix) via de centrale koorleiding digitaal toegestuurd krijgen om via mobieltje, computer of mediaplayer thuis te oefenen. De CD-methode gaat er van uit dat elk koorlid een zangoefen-CD uitgereikt krijgt en daarmee thuis oefent. Natuurlijk kun je ook de zangoefen-CD, die je bij de MP3-methode krijgt, voor de koorzangers vermenigvuldigen. Als je dat zelf doet en volstaat met wat mindere kwaliteit materiaal, kun je dat waarschijnlijk goedkoper doen dan voor de € 3,95 die wij ervoor moeten rekenen.

In overleg kun je het natuurlijk ook nog anders op je koor toegesneden krijgen. Regelmatig wil een dirigent bijvoorbeeld de midifiles van alleen de zangpartijen, of de pianobegeleiding. Maar alleen bladmuziek van een arrangement, dat leveren wij uit principe niet. Daarmee krijg je in je koor nooit de kwaliteit en sound waarin Prevoices uniek is. Bovendien komen we dan op het werkgebied van degenen die de printrechten van auteurs exploiteren.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *