Kosten

Afhankelijk van de werkwijze van groep kun je een nummer volgens twee methodes bestellen:

– DE MP3-METHODE:  Per mail krijg je de stempartij-MP3’s om te verspreiden, een toelichtingsbestand en de gewenste midi-files. (Van midi-files kun je zelf bijvoorbeeld een dirigentpartituur en bladmuziek voor koorleden maken.) Voor de koorleiding krijg je 1 Mastermix-CD en 1 Zangoefen-CD. Dat kost totaal € 90,- per nummer + € 6,95 aan verzendkosten.

óf

– DE CD-METHODE:  Je krijgt 1 Mastermix-CD á € 70,-, en zoveel Zangoefen-CD’s als er koorleden zijn á € 3,95 per stuk. Daar komt nog € 6,95 bij aan verzendkosten. (Sommigen kennen dit nog als de Singergy-methode.)

 

De MP3-methode gaat er van uit dat de zangers hun stempartij-MP3 (+ totaalmix + a capellazangmix) via de koorleiding toegestuurd krijgen om via mobieltje, computer of mediaplayer thuis te oefenen. De CD-methode daarentegen gaat er van uit dat elk koorlid een Zangoefen-CD krijgt en daarmee thuis oefent. Natuurlijk kun je ook de Zangoefen-CD, die bij de MP3-methode inzit, voor de koorzangers vermenigvuldigen. Als je dat zelf doet en volstaat met wat mindere kwaliteit materiaal, kun je dat waarschijnlijk goedkoper doen dan voor de € 3,95 die wij ervoor moeten rekenen.

In overleg kun je het natuurlijk ook nog anders op je koor toegesneden krijgen. Soms wil een dirigent bijvoorbeeld de midifiles van de losse zangpartijen, of de pianobegeleiding. Maar alleen een bladmuziek-arrangement, dat leveren wij uit principe niet. Daarmee krijg je in je koor nooit de kwaliteit en sound waarin Prevoices uniek is. Bovendien komen we dan op het werkgebied van degenen die de printrechten van auteurs exploiteren.

 

 

 

 

Reageren is niet mogelijk

  • Uitgelichte koorarrangementen