Hoe te bestellen?

Deze website heeft geen digitaal winkelwagentje, waar je een bulkproduct inlaadt. We leveren alle producten handmatig en op maat. Elke afnemer is voor ons uniek.

 

HEB JE VAKER BIJ ONS BESTELD?

Geef op het contactformulier aan welk arrangement je wilt en maak het bedrag over. Dat was het. Meestal een paar uur later, of de volgende dag, heb je de MP3’s en digitale bestanden in je mailbox. Het CD-pakketje komt 2 tot 4 dagen later per post. Veel simpeler kan het niet.

 

IS HET DE EERSTE KEER?

– Via het contactformulier geef je aan welk nummer je wilt. Je geeft ook aan welk (soort) koor je bent. (Een link naar je website is handig.) En uiteraard het afleveradres, mailadres en telefoonnummer van de contactpersoon. Geef ook aan of je koor met MP3’s of via de CD-methode, of misschien nog anders, wil gaan werken. Wat dat inhoudt staat hier. Je kunt ook even bellen om daarover te overleggen.

– Per mail krijg je de eerste keer een rekening met verzoek het benodigde bedrag over ter maken. Bij de normale, uitgebreide MP3-methode is dat trouwens een bedrag van € 96,95 (70 + 20 + verzendkosten 6,95), dat je al meteen met de bestelling zou kunnen overmaken.

– Na ontvangst van de betaling worden de digitale bestanden (stempartij-MP3’s, Midi, Docs, toelichting) meestal nog dezelfde of de volgende dag verstuurd. Het duurt meestal nog 2 tot 4 dagen voordat de Mastermix-CD en de Zangoefen-CD bij je in de brievenbus valt.

 

Reageren is niet mogelijk

  • Uitgelichte koorarrangementen