De methode van Prevoices: deze video laat het je zien!

Na allerlei denkwerk en afspraken was het eindelijk zo ver.

Zangers zijn verzameld op talloze dagen. Nummers zijn eindeloos ingezongen. Camera’s hebben vele uren gedraaid. SD-kaarten hebben flink data weggeschreven. Enthousiastelingen zijn van links, rechts, onder en boven verzameld. Er is gesproken, gelachen, koffie gedronken, koekjes gegeten. Maar bovenal: er is veel gezongen. En toen? De software is uit de kast getrokken. Video- en geluidsbewerkings-software heeft flink moeten ploeteren. Zoeken, knippen, plakken, verwijderen, verplaatsen, corrigeren, en filteren. Tot slot hebben we de server van YouTube en van Prevoices aan het werk gezet. Maar: na lang wachten was het nu eindelijk zo ver.

Daar was ie dan: de eerste promotievideo van Prevoices!

In deze video laten we je zien wie we zijn. Wat voor mensen zingen al die nummers in? Hoe is het nu om onze oefenmethode te gebruiken? Zo laat Miranda bijvoorbeeld zien hoe ze oefent en deelt Jan enkele ervaringen met de methode. En hoe klinkt het wanneer je een nummer voor het eerst samen gaat zingen tijdens een koorrepetitie? Bekijk het nu allemaal in deze video:

Deze video is een onderdeel van onze pagina over de oefenmethode van Prevoices:

De nieuwe website van Prevoices

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *